Puheenjohtajan tervehdys 2009

Hyvät Usui Reiki Ryoho ry:n jäsenet,

Ensinnäkin: kiitos luottamuksestanne! Otan puheenjohtajan tehtävät tulevalle vuodelle mielelläni vastaan. Ensimmäinen toimintavuosi oli aktiivinen ja innostava, kiitos yhdistyksen jäsenten yhteistyöhalun ja -kyvyn. Kiitos myös Karille, joka antoi suunnan toiminnallemme visionäärinä sekä Usui Reiki Ryoho ry:n ensimmäisenä puheenjohtajana.

Lyhyt yhteenveto itsestäni: olen helsinkiläinen reikiopettaja ja Kari Pauluksen oppilas. Muutama vuosi sitten työllistin itseäni hoitoalalla yksityisyrittäjänä, mutta tällä hetkellä teen hoitoja, opetan ja luennoin sivutoimisesti päätoimen ohella. Reikikursseja pidän suomeksi ja englanniksi.

Hieman alkaneesta toimintavuodesta: syksyä, talvea ja kevättä varten on tehty jo joitain suunnitelmia. Näillä näkymin osallistumme ainakin muutamiin pääkaupunkiseudun ulkopuolella järjestettäviin hoitoalan tapahtumiin, koska niistä on saatu erittäin hyviä kokemuksia. Otamme myös mielellämme vastaan vinkkejä ja tietoa erilaisista tapahtumista eri puolella Suomea.

Kesän kuluessa olemme hankkimassa yhdistyksen logolla varustettuja rintanappeja, ovimagneetteja ja t-paitoja. Hintoja ja tuotteita voi tiedustella yhdistyksen hallitukselta. Tulemme myös julkaisemaan lehti-ilmoituksen näillä näkymin Voi Hyvin -lehdessä. Varainkeruu markkinoinnin ja muun toiminnan rahoittamiseksi on lähtenyt lupaavasti käyntiin.

Kuluvan vuoden aikana nettisivujamme täydennetään artikkeleilla. Suunnittelemme myös nettisivujen kielivalikoiman lisäämistä siten, että ainakin englanninkielistä tietoa olisi suomen lisäksi tarjolla.

Tavoitteenamme on pitää yllä ja kehittää edelleen aktiivista ja vireää toimintaa, sekä lisätä tietoa alkuperäisestä reikistä ja itsensä hoitamisen tärkeydestä. Jäsenistölle järjestetään edelleen opetusta, tapahtumia ja kokoontumisia sekä kotimaassa että ulkomaillakin. Tänä vuonna kesän reikitapahtuma on heinäkuussa Viron Türissa. Ensi vuonna voisimme ehkä lähteä kauemmaksikin retkeilemään, jos jäsenistö on asiasta kiinnostunut. Ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan!

Toivotan kaikki reikistä ja toiminnastamme kiinnostuneet tervetulleiksi iloiseen joukkoomme.

Iloa ja valoa päiväänne!

Sirpa-Liisa Heino, Usui Reiki Ryoho ry:n puheenjohtaja 2009-2010