Asiaa kaukoreikistä eli reikienergian lähettämisestä

Kaukoreikin lähettäminen liittyy Mikao Usuin aloittamaan vapaaehtoistyöhön ja tätä perinnettä jatkamme Usui Reiki Ryoho ry:n piirissä.

Kaikilla reikin kakkoskurssin käyneillä on mahdollisuus liittyä kaukoreikiverkostoomme. Tavoitteena on auttaa pyyteettömästi ja maksutta vakavasti avun tarpeessa olevia lähettämällä heille reikienergiaa. Kaukoreikipyynnöt kootaan ja lähetetään keskitetysti kaikille niille, jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi lähettäjiksi.

Lähetä pyyntösi sähköpostilla osoitteeseen kaukoreikiverkosto (at) gmail.com. Kerro viestissäsi vastaanottajan nimi, (ikä), paikkakunta sekä syy lähetykselle. Esimerkiksi näin: ”Eino, 55v, Kerava: keuhkosyöpä. Lähetyksiä pyydetään kolmen viikon ajan.”

Lähtökohtaisesti avunpyynnöt liittyvät aina todella vakavaan, usein terveyttä uhkaavaan tilaan. Apua tarvitsevan ei välttämättä tarvitse tietää siitä, että hänelle lähetetään reikiä. Yksityisyyttä on kuitenkin ehdottomasti aina kunnioitettava. Ellei reikilähetyksien kohde tiedä lähetyksistä tai nimenomaisesti ei halua, että hänestä kerrotaan muuta kuin etunimi, (ikä), sairaus ja paikkakunta, mitään muita tietoja ei lähetysverkostolle ilmoiteta. Eli lähetyspyyntö voi olla vaikka tällainen: ”Eino, 55v, Kerava: keuhkosyöpä. Lähetyksiä pyydetään kolmen viikon ajan.” Lähetä pyyntösi sähköpostilla osoitteeseen kaukoreikiverkosto (at) gmail.com.

Kuka tahansa reiki 2 -kurssin käynyt missä päin maailmaa tahansa. Pyynnöt voidaan lähettää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sen mukaan mitä kieltä puhuvia lähettäjiä on (eli jos kieli on muu kuin suomi, se kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä).

Jos olet käynyt reiki 2 -kurssin, olet tervetullut mukaan tähän tärkeään vapaaehtoistyöhön! Voit ilmoittaa oman sähköpostiosoitteesi yhdistyksen kaukoreikiverkoston sähköpostiosoitteeseen: kaukoreikiverkosto (at) gmail.com

Kaukoreikin lähettäminen on aina täysin vapaaehtoista: jokainen hoitaa lähetykset oman aikataulunsa, ehtimisensä ja jaksamisensa mukaan.

Ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen: kaukoreikiverkosto (at) gmail.com.

On mahdotonta sanoa, mikä reikilähetyksien vaikutus kulloinkin on ollut, mutta tunnemme tapauksia, joissa vointi on kääntynyt syystä tai toisesta parempaan suuntaan yhtäkkiä, odottamatta ja kun muuta ei enää ole virallisen terveydenhoidon puolelta voitu potilaan hyväksi tehdä.

Hetkellistä helpotusta reikin lähettäminen varmasti tuottaa jokaiselle henkilölle, jolle lähetys on suunnattu. Loppujen lopuksi tärkeintä on tehdä parhaansa, auttaa. On myös hyväksyttävä, että toisinaan mikään ei enää voi auttaa paranemaan. Lopputulos onkin aina juuri sellainen kuin sen on määräkin olla: on yksinkertaisesti asioita, joihin emme voi emmekä saakaan voida vaikuttaa.

Lähetämme saamamme palautteen aina eteenpäin lähettäjille. Toistaiseksi palaute reikilähetyksistä on ollut hyvin positiivista melko hankalissakin tilanteissa, ja apua tarvitsevan tilanne on saattanut kääntyä positiivisempaan suuntaan nopeastikin.

On melko tavallista, että ihmiset, joille reiki ei ole tuttu asia, suhtautuvat epäillen energian lähettämiseen. Siitä huolimatta tätä apukanavaa voi tarjota käyttöön, varsinkin kun kokeileminen on täysin riskitöntä. On hyvä muistaa, että ajatukset ovat energiaa, samoin rukoukset. Joten mitä useampi lähetyksiä on tekemässä, sitä voimakkaampi vaikutuskin lähetyksen kohteelle todennäköisesti on.

Kyllä voi. Vakavassa tilanteessa kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön. Reikiverkoston vapaaehtoisten lähettämä positiivinen energia ei ainakaan aiheuta mitään haittaa, uskoakseni pikemminkin päinvastoin.

Kiitos Kiitos Kiitos