Rumpumeditaatiohoito. Hoitaja seisoo ja rummuttaan, ryhmä asiakkaita istuu lattialla keskittyneinä vastaanottamaan hoitoa

Hoitojen päivä 21.4.2012

Hyvänolonklinikka, Helsinki

Oletko kiinnostunut reikistä tai shiatsusta? Entä oletko halunnut kokeilla miltä akupunktio tuntuu? Näistä voit nauttia kaikille avoimessa Hoitojen päivässä.

Voit levähtää suolahuoneessa ja sen jälkeen nauttia teestä ja pikku purtavasta. Voit saada henkilökohtaisen astrologisen kartan ja minitulkinnan, jos sinulla on tiedossa syntymäpäivä, -paikka ja kellonaika. Paikalla on myös Aloe Vera tuotteiden esittelyä.

  • Reiki, yhdistyksen hoitajat
  • Shiatsu, Marko Karilahti
  • Akupunktio, Ilkka Westman
  • Suolahuone, Raila Kero
  • Astrologiset kartat, minitulkinnat, Liisa Elonheimo, http://liisantaivaanmerkit.blogspot.com/
  • Aloe Vera tuotteiden esittely, Linda Öhman

Hoitojen päivässä on mahdollisuus 10-15 minuutin ilmaisiin hoitoihin:

Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan hoitoja, keskustelemaan kanssamme ja viihtymään.


Lyhyesti hoidoista ja esittelyistä
Reiki

Reikihoito on lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt helpottuvat ja omat voimavarat lisääntyvät.

Shiatsu

Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaiseen akupainantaan ja meridiaanioppiin. Shiatsun avulla on hoidettu muun muassa stressiä, unettomuutta ja ruoansulatusvaivoja. Sen on todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa.

Akupunktio

Perinteinen kiinalainen akupunktio on neuloilla tehtävä hoito, joka auttaa mm. erilaisiin kiputiloihin, tulehdussairauksiin ja esimerkiksi päänsärkyihin.

Suolahuone

Suolahoito on jo vuosisatoja vanha luonnonmukainen hoitomuoto. Suolahuonehoito sopii etenkin niille, jotka haluavat hoitaa hengityselimistöään tai ihoaan ja se sopii myös siitepölyallergikoille.

Astrologiset kartat, minitulkinnat

Astrologia tutkii taivaankappaleiden vaikutusta ihmisten elämään. Karttaa varten tarvitaan syntymäpäivän ja paikan lisäksi mielellään kellonaika.

Aloe Vera tuotteiden esittely

Puhtaat ja lisäaineettomat Aloe Vera tuotteet hyvinvointia ja terveyttä tukemaa sekä sisäisesti että ulkoisesti