Puheenjohtajan tervehdys 2012

Tervehdys kaikille jäsenille!

Olen Eija Laakso ja aloitin kauden 2012-2013 yhdistyksen puheenjohtajana. Asun Helsingissä, jossa teen hoitoja ja vedän reiki-iltoja ja kursseja. Kiitän luottamuksesta saada viedä eteenpäin yhdistystä, joka on jo vakiintunut ja tunnettu. Toimittuani aiemmin jäsensihteerinä, olen todennut, että jäsenmäärä kasvaa tasaisesti ja uusia jäseniä liittyy eri puolilta Suomea.

Kahdeksan vuotta sitten menin ensimmäiseen reiki-iltaan, sitä kautta kursseille ja viime vuonna valmistuin reikiopettajaksi. Näiden antoisien vuosien aikana alkuperäisen reikin periaatteet ovat vähitellen avautuneet yhä laajeneviksi elämänohjeiksi ja löytöretki jatkuu edelleen. Olen iloinen, että saan jatkaa matkaa teidän kanssanne. Tärkeää on reikin monipuolisuus, itsetuntemuksen kasvaminen, itsensä ja muiden hoitaminen sekä auttaminen. Auttaminen toteutuu muun muassa aktiivisessa kaukoreikiverkostossamme, johon reiki II kurssin käyneet jäsenet voivat liittyä. Selvitämme jatkossa myös muita mahdollisuuksia auttamiseen ja vapaaehtoistyöhön.

Yhdistyksen tämän vuoden toiminta tarjoaa jäsenille ja reikistä kiinnostuneille sekä tuttuja että uusia tapahtumia. Huhtikuussa järjestettiin ensimmäisen kerran kaikille avoin Hoitojen päivä, jossa jäsenistön monitaitoisuus tuli esille erilaisissa hoitomuodoissa. Tutustujia kävi paikalla runsaasti. Jäsenistön talkoolaisten panos hoitajina ja järjestelyissä on kiitoksen arvoinen, näin päivästä saatiin onnistunut ja kävijöille hyvä kokemus. Kesäkuussa tapaamme Billnäsissä, toivottavasti taas aurinkoisissa ja helteisissä merkeissä. Syksyllä vietetään reikipäivää ja pikkujoulua perinteiseen tapaan.

Opettajien tapaamiset jatkuvat myös tänä vuonna vahvistaen alkuperäisen reikin osaamista ja opettamista. Reikikursseista ja reiki-illoista ilmoitetaan yhdistyksen sivustolla tarkemmin. Yhdistys on nyt myös Facebookissa, joten tavoitamme laajemman joukon kiinnostuneita myös sitä kautta.

Toivomme lisää ideoita toimintaan ja tapahtumiin, joihin mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan. Myös tapahtumien talkoolaisiksi kaivataan lisää innokkaita. Ota yhteyttä ja kerro ajatuksiasi.

Valoa elämääsi!

Eija Laakso, Usui Reiki Ryoho ry:n pj 2012-2013