Hoitojen päivä 19.9.2015

Eheys-keskus, Malmi, Helsinki

Kaikille avoin Hoitojen päivä -tapahtuma järjestetään viime vuoden tapaan Eheys-keskuksen tiloissa Malmilla.

Luvassa on erilaisia kehomieliyhteyteen ohjaavia luontaishoitoja, pientä purtavaa sekä rentoa juttuseuraa. Voit tulla paikalle milloin itsellesi parhaiten sopii, tutustua reikihoitoihin ja -hoitajiin sekä nauttia erilaisista näytehoidoista. Odotellessasi omaa hoitovuoroasi voit istahtaa tarjoiluiden äärelle ja seurustella vapaasti vanhojen tuttujen sekä uusien tulokkaiden kanssa. Etukäteisvarauksia ei tarvita, joten kannattaa tulla hyvissä ajon paikalle varmistaakseen oman hoitoajan. Lisätiedot: Ninalta tai Eijalta.

Päivän aikana voit tutustua seuraaviin hoitoihin:

Reiki, yhdistyksen hoitajat

Akupunktio, Ilkka Westman
Terapiahuone Harmonia

Niska-hartiahieronta, Janne Tiukkanen

Rosen-hartiahoito, Tiina Surakka
Malmin Rosen-terapia

Quantum Touch –kvanttikosketushoito, Eija Laakso
Kiseki

Eheyttävä päähieronta, Nina Näränen

Hoitojen kesto 15 – 20 min / hoito

Tapahtuma on maksuton.
Lämpimästi tervetuloa!


Hoitokuvaukset:
Reiki

Reiki on lempeä ja rauhoittava hoitomuoto, jossa hoidettava saa mahdollisuuden tankata energiaa, hoidattaa kipujaan tai muuten vain nauttia syvästä rentouden tilasta lempeissä ja eheyttävissä energioissa. Reikihoito tehdään hoidettavan vaatteen päältä hoitajan pitäessä käsiään kosketuksessa hoidettavan vartalon eri kohdissa. Energia, joka kulkee hoitajan käsien kautta, aktivoi hoidettavan kehon ja mielen luonnolliseen paranemisprosessiin. Hoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hetken pysähdystä arkeen. Hoitojen pv:n näytehoidot tehdään istuen.

Akupunktio/Ilkka Westman/Heal2/koko päivä

Vaivaako stressi, unettomuus, päänsärky, suolisto-ongelmat, niska- tai hartiakivut? Lyhyessä näytehoidossa saat apuja akuuteimpaan hätään. Tässä perinteisessä kiinalaisessa hoitomuodossa käytetään hyvin ohuita neuloja, jotka laitetaan paljaalle iholle ns. meridiaaneilla sijaitseviin akupunktiopisteisiin avaamaan kehon tukoksia ja tasapainottamaan sen energioita. Nopeasti paikalleen asetettu neula ei satu.

Eheyttävä päähieronta/Nina Näränen/Studio/osan päivää

Mukaelma intialaisesta päähieronnasta, jossa keskitytään käsittelemään pään lisäksi myös selkää, niska-hartiaseutua sekä olkavarsia, jotta päästään syvälle stressin alkujuurille saakka. Hoidossa käytetään erilaisia avaavia painalluksia, keinutuksia, hierovia otteita ja hankauksia. Hoito tehdään vaatteen läpi mukavasti hoitopöydällä maaten.

Niska-hartiahieronta/Janne Tiukkanen/Studio/osan päivää

Tuntuuko niskasi ja hartiasi jäykältä, jumittaako, jomottaako? Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti rentouttavasta niska-hartiakäsittelystä ja hoitavista käsistä. Hoidossa käydään lyhyesti läpi niskan ja hartioiden lihasryhmiä ja irrotellaan niiden jännityksiä ja kipupaikkoja. Hoito tehdään perinteiseen tapaan paljaalle iholle öljyjä käyttäen. Asiakas makaa hoitopöydällä rennosti maaten.

Rosen-hartiahoito/Tiina Surakka/Heal1/koko päivä

Rosen-hartiahoidossa on mahdollisuus tutustua Rosen-menetelmähoitoon, joka on Marion Rosenin (1914-2012) kehittämä kehoterapiamuoto. Hoidossa käsitellään jännittyneitä lihaksia pehmeällä ja kuuntelevalla, mutta kuitenkin tuntuvalla tavalla. Hoito lisää tietoisuutta kehossa piilevistä lihasjännityksistä ja hengitystavasta. Tiedostamisen kautta itsetuntemus lisääntyy, joka puolestaan mahdollistaa muutoksen niin kehon kuin mielenkin tasolla. Näytehoito tehdään tuolilla istuen vaatteen päältä.

Quantum Touch/Eija Laakso/Studio, osan päivää

Quantum Touch eli kvanttikosketus on hoitomuoto, jossa hoitaja asettaa kätensä kevyesti hoidettavan kehon eri alueille ja keskittyy energian värähtelyyn. Hoitoa voidaan käyttää mm. kiputilojen, kehon virheasentojen, tulehdusten ja stressin hoitoon. Hoidon jälkeistä tilaa on kuvattu tasapainoisuuden ja juurtumisen tunteena sekä rentoutuneena olona. Hoito tehdään normaalissa vaatetuksessa istuen. Hoidettavaa pyydetään kertomaan tuntemuksistaan hoidon aikana ja hoitoa jatketaan sen mukaisesti.