Paljon erivärisiä japanilaisia lyhtyjä

Boonenkai – Pikkujoulut 14.11.2015

Hyvänolon klinikka, Helsinki

Japanissa pikkujoulun nimitys on Boonenkai. Juhlan erityisenä tarkoituksena on jättää vanha vuosi taakse ja unohtaa hetkeksi aivan kaikki vuoden aikana tapahtunut.

Tänä vuonna yhdistyksemme järjestämään Boonenkaihin kuuluu:

Tervetulotarjoilu

Alkutarjoiluna kuohuviini tai mehu, sekä vihreää teetä ja kahvia.

Puheenjohtajan tervehdys

Marko Karilahti

Luento

Noin tunnin kestävän luennon pitää aiemmasta ilmoituksesta poiketen pitkän linjan Rosen-terapeutti ja Rosen-menetelmän opettaja Maija Frauenknecht, www.rosen.fi.

Buffet

Ruokaa nautimme Buffet-tyyliin. Pöydässä on erilaista pikkupurtavaa ja monipuolisia makuja, joten siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain herkuteltavaa. Palanpainikkeeksi tarjolla puna- ja valkoviiniä sekä tietenkin alkoholittomat vaihtoehdot, mehut ja vichyt. Lisäksi mansikkakermakakkua, joka on erityisesti japanilainen Boonenkaitapa. Kakussa korostuvat joulun värit, lumen valkoinen ja joulun punainen.

Suolahuone

Illanvieton lomassa nuhanokilla, allergikoilla, astmaatikoilla tai muuten vaan kiinnostuneilla on mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi suolahuonetta. Suolahuone on luonnonmukainen ja rentouttava hoitomuoto. Hoitoa käytetään mm. hengitystieja iho-ongelmien hoidossa. Suolahoitoja on annettu suolakaivoksissa jo keskiajalta alkaen, jolloin munkit hoitivat sairaita hienontaen suolakiveä.

Illan jatkot

Perinteisesti halukkaiden tonttuilu jatkuu illan, yön tai aamuyön tunneille. Tällä kertaa menemme kaupungin ytimeen ja katolle Kamppiin yökerho/ravintola Maxineen www.maxine.fi.

Ilmoittautumiset

Karille 12.11. mennessä.

Hinta

Jäseniltä 10€, ei-jäseniltä 15€. Maksu paikan päällä käteisellä.

Olet tervetullut mukaan,
vaikka et olisikaan yhdistyksemme jäsen.