Helsingin kauppatorin ranta mereltä. Monia aluksia, taustalla suurkirkko.

Helmiradion discoristeily 7.6.2019

Reikiporukan kesä startattiin risteillen Helsingin edustalla M/S Emmalla.

Tervetuloa mukaan syömään, discoilemaan ja nauttimaan hyvästä seurasta, sekä Helsingin edustan merellisistä maisemista

M/S Emma lähtee liikkeelle Helsingin Kauppatorilta Linnalaiturista klo 19.00 ja seuraavan neljän tunnin ajan laivalla nautitaan hyvästä buffetista ja biletetään 80- ja 70-luvun discohittien tahtiin! Takaisin satamaan laiva saapuu klo 23.00. Loistavasta musiikista ja risteilytunnelmasta vastaa DJ. Risteilyn jälkeen suunnistamme halukkaiden kanssa yhdessä kohti yöllisiä huvituksia.

Muistathan, että Emma ei jää odottelemaan maakrapuja! Onneksi voimme tulla laivalle nauttimaan kesäisiä virvokkeita jo klo 18.15. Varsinkin ruokailun varanneille, viimeistään klo 18.30 saapuminen olisi suotavaa.

Pelkän risteilylipun hinta on 21 euroa / hlö. Risteilylippu + runsas ja herkullinen Buffet- menu on 48 euroa /hlö. Vain ostamalla myös ruokalipun ennakkoon, varmistat oman buffetpaikkasi. Niille, joita ei herkuttelu innosta, on koko matkan ajan tarjolla kaksi baaria, discoilua, rentoa seuraa, sekä muita merellisiä aktiviteetteja.

Varaamisen ja maksamisen osalta tämä on omatoimimatka. Ostathan lippusi viimeistään 27.3.2019. Huom! Laita viesti ”URR” kohtaan lisätiedot, niin saamme kaikki varaukset samoihin pöytiin.

Kaikki, jotka varaavat alakerran buffan, voisivat heti ruokalipun ostettuaan laittaa Karille tekstarin numeroon 050 341 3852.

Tähän tapahtumaan sinun ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Voit kutsua mukaan myös ystäviäsi.

Navigare necesse est vivere non est necesse
Purjehdus on välttämätöntä, eläminen ei.
– Pompeius

Tervetuloa mukaan!