Tyyni joenpinta, puut heijastuvat veteen

Reikipäivät Eden Billnäsissä 30.-31.8.2014

Tervetuloa mukaan Usui Reiki Ryoho ry:n viikonlopputapahtumaan Eden Billnäsissä. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 10 ja päätös sunnuntaina lounaan jälkeen.

Eden Billnäs sijaitsee Mustionjoen rannalla noin 400 m Billnäsin ruukkialueesta joen samalla puolen. Pihapiirissä on tilaa lepäilyyn ja peleihin, keinuja, ruokailuryhmiä, auringonotto-/ruokailuterassi joen partaalla sekä nuotiopaikka. Karjaan juna-asemalle on matkaa noin 2,5 km. Junalla Helsingistä tai Turusta pääsee Karjaalle tunnissa (intercity) tai vähän yli tunnissa (Y-juna Helsingistä). Tulemme pyydettäessä hakemaan matkustavaisia Karjaan rautatieasemalta. Helsingistä Edeniin on noin 80 km ja matkan ajaa noin tunnissa (suunta: Hanko, sitten Pohja ja sitten Billnäsin ruukin opasteita seuraten suoraan ruukkialueen ohi joen vasenta rantaa seuraten)

Ohjelmassa

Aikaisempien vuosien tapaan tiedossa on paljon elämyksiä, leppoisaa yhdessäoloa, antoisia keskusteluja, kävelyretkiä kauniissa ruukkimiljöössä ja jokimelontaa.

Paikalla seuraamme liittyy muiden muassa Parantaja-Jussi, jolla on hämmästyttävä kyky hoitaa. Hän on auttanut monia ihmisiä vuosien aikana mitä erilaisimmissa tilanteissa. Jussin pyyteettömyys ja hyvin mielenkiintoiset tarinat hänen omista kokemuksistaan ovat olleet mieleenpainuva elämys monelle. Jussin hoitosessiot kestävät noin tunnin ja hän veloittaa niistä 40 euroa. Hoidot varataan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä ja Jussi tulee ainoastaan, mikäli hän saa kulunsa katettua. Jussilla on pieni eläke ja hän matkustaa aika kaukaa päästäkseen Billnäsiin.

Muitakin hoitomuotoja on mahdollisesti tiedossa. Jos joku haluaa esitellä vielä omia hoitojaan ja tehdä lyhyempiä tai pidempiä hoitoja seurueen jäsenille, se on mahdollista. Jos hoidot maksavat, siitä on hyvä ilmoittaa etukäteen.

Reikihoitoja tehdään molempina päivinä ja jos sää sallii niin myös puutarhassa.

Majoitus

Vuodepaikkoja on kahdessa eri rakennuksessa ilman lisävuoteita yhteensä 19. Yhden hengen huoneita ei pääsääntöisesti ole vaan huoneissa majoittuu yleensä pariskunta, kaksi miestä tai kaksi naista. Jos joku haluaa telttailla, sekin onnistuu: tosin oma teltta kannattaa ottaa mukaan. Yksi asuntoauto mahtuu pihaan tai tielle pihan välittömään läheisyyteen

Yhdistyksen jäsenille yöpyminen on ilmaista. Ei-jäsenet maksavat yöpymisestä 10 euroa yhdityksen tilille viimeistään 22.8.2014.

Ruokailu

Lauantain lounas, kahvit/teet, illallinen ja sunnuntain aamiainen ja lounas maksavat yhteensä 50 euroa/hlö ja alle 12-vuotiailta 20 euroa. Pelkkä lounas tai päivällinen maksaa 12 euroa/hlö ja aamiainen 6 euroa. Tarjolla on kala- ja kasvispainotteista ruokaa. Kahvia ja teetä voi keitellä aina kun siltä tuntuu. Alkoholijuomat kannattaa tuoda mukanaan tai ostaa vaikka Karjaalta.

Aikaisempien vuosien tapaan toivomme, että kaikki osallistuvat astioiden pois siivoukseen ruokailujen jälkeen.

Ruokailut maksetaan paikanpäällä.

Päiväkävijät

Voit toki tulla päiväseltäänkin, silloin veloitetaan vain ruokailut. Muistathan kuitenkin ilmoittautua myös tässä tapauksessa, että ruokaa osataan varata riittävästi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mihin ruokailuihin aiot osallistua.

Ilmoittautuminen

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita riippumatta siitä onko aikaisempaa kokemusta reikistä tai ei. Yhdistyksen jäsen ei myöskään tarvitse olla. Noin 20 nopeinta mahtuu mukaan.

Tervetuloa!