Tyyni joenpinta, puut heijastuvat veteen

Reikipäivät Eden Billnäsissä 31.8.-1.9.2019

Lauantaina aamupäivällä saapui Edeniin toistakymmentä reikin ystävää nauttimaan kesän viimeisestä viikonlopusta. Tutustuttiin kauniiseen pihapiiriin ja majoitustiloihin sekä vaihdettiin kuulumiset uusien ja vanhojen tuttujen kanssa lämpimässä auringonpaisteessa pihapuiden katveessa. Maittavan lounaan jälkeen tehtiin reiki- kvanttikosketus- ja äänimaljahoitoja. Aurinkotuoleissa ja keinuissa käytiin syvällisiä keskusteluja. Herkullinen illallinen nautittiin yhdessä ison pöydän ympärillä ja antoisa keskustelu jatkui.

Illalla saimme rauhoittua meditaatioon ja pääsimme osalliseksi meedioistuntoon. Isäntä oli sytyttänyt patiolle iltanuotion ja liekkien loimussa siirryimme rumpumatkalle keventämään taakkoja. Tähtien valot kuvastuivat joen tyyneen veteen ja yöpöllö huhuili kuusikossa. Saunan lämpö rentoutti vielä iltavirkkuisimmatkin uniseen olotilaan.

Aamulla aurinko herätti kesäaamuun ja runsas aamiainen odotti jo pöydässä. Usva leijaili vielä joella mutta aurinko oli jo lämmittänyt terassin nautinnolliseen aamuhetkeen.

Kiitos ihanasta viikonlopusta kaikille ja erityisesti Sirpa-Liisalle ja Artolle upeista puitteista!

Teksti: Eija Laakso