Puheenjohtajan tervehdys 2010

Tervehdin ilolla kaikkia jäseniämme ja kiitän siitä luottamuksesta, jonka olen saanut, kun minut on valittu yhdistyksen puheenjohtajaksi kaudelle 2010-2011. Nimeni on Sanna Ketomäki. Monet teistä tuntevatkin minut viime vuoden hallituksesta – jos ei muuten niin ainakin sähköpostin välityksellä. Viime vuonna hoidin jäsensihteerin ja tiedottajan tehtäviä.

Reikin pariin minut johdatettiin vuoden 2005 tammikuussa ja reikiopettajaksi valmistuin Pauluksen Karin opettamana elokuussa 2008. Asun tällä hetkellä Lahdessa, missä teen omalla toiminimelläni rentoutus- ja energiahoitoja sekä valmennuksia ja tietenkin myös opetan reikiä.

Saimme vuosikokouksessa hallitukseen uusia innokkaita ihmisiä ja tavoitteemme on palvella jäsenistöämme ja vaalia Usuin perinteitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kasvatimme hallituksen kokoa ja määrittelimme uusia vastuualueita.

Hallituksen toimikausi on vuosikokousten välinen aika. Alkaneen toimikauden suunnitelmissa on osallistua erilaisiin messutapahtumiin hoitojen ja tiedonvälityksen merkeissä. Viime ja edellisenä toimikautena olemme saaneet hyviä kokemuksia näistä tilaisuuksista.

Olemme saaneet yhdistykselle lahjoitusvaroja, jotka on tarkoitettu lehti-ilmoitteluun ym. ulkoiseen tiedottamiseen. Jatkamme viime talvena aloitettua ilmoittelua sopivaksi katsomallamme jaksotuksella tämän kauden aikana.

Jäsenistön omia tapahtumia tulevat olemaan ainakin kesän reikimatka Keski-Viron Türiin, mihin vielä voit ilmoittautua 31.5.2010 asti. Lisäksi järjestämme jo perinteiset japanilaiset pikkujoulut. Reikipäivän järjestäminen on myös suunnitteilla.

Opettajajäsenille järjestetään opettajatapaamisia, joissa kerrataan ja vahvistetaan reikiosaamista sekä vaihdetaan kokemuksia opettajana toimimisesta. Yhdistykselle on tulossa myös oma hanko, josta tulevaisuudessa tunnistaa yhdistyksemme opettajien antamat todistukset.

Mikäli sinulla on toivomuksia tai ideoita siitä, miten hallitus voisi palvella jäsenistöä, kuulemme mielellämme mielipiteesi.

Toivotan kaikille oikein hyvää kesää, toivottavasti tavataan Türissa tai muissa tapahtumissa.

Sanna Ketomäki