Luonnon ja mielen sopusointuja Sysmässä 26.4.2009

Aurinkoinen sunnuntaiaamu aukeni pirteäni, kun hain Karin ja Leenan Lahden rautatieasemalta. Suuntasimme kulkumme Sysmään Luonnon ja Mielen sopusointuja – messuille. Birgitta saapui myös paikalle omin kyydein.

Messujen pitopaikka oli idyllinen vanha teatteritalo. Vähitellen sali ja yläkerta täyttyivät yli 40 näytteilleasettajan esittelytavaroista ja osastoista. Esillä oli erilaisia hoitoja, luomutuotteita, ravintolisiä, rumpuja, enkeleitä, Tarot-tulkintaa, kasvohoitoja, kalevalaista jäsenkorjausta ja tietysti yhdistyksemme edustamassa Usuin alkuperäistä reikiä. Käytössämme oli 2-4 tuolihoitopistettä aina ruuhkatilanteen mukaan.

Jälleen saimme keskustella monien sellaisten ihmisten kanssa, joille reiki oli uusi tuttavuus. Maksuttomat näytehoidot kuitenkin houkuttelivat kokeilemaan eikä kukaan noussut tuolista pettyneenä. Monenlaisia kommentteja kuulimme: ”Voi, miten ihana lämpö”, ”Mielenkiintoista.”, ”Mistä tuo on peräisin?”. Eräs henkilö oli kovin peloissaan mutta aikamme keskusteltuamme, hän uskaltautui kokeilemaan ja oli todella tyytyväinen.

Päivän mittaan teatteritalon lavalla kuulimme mm. rummutusta, parantavaa laulua, puheenvuoron ekologisesta jalanjäljestämme ja näimme ihanien pikkukeijujen ja haltiatarkeijun tanssiesityksiä.

Messuilla oli välitön ja rento tunnelma, jota vielä vahvisti vanhan rakennuksen maanläheinen energia. Messuvieraita oli yli 300. Hoitoja teimme yhteensä noin 50.