Paljon erivärisiä japanilaisia lyhtyjä

Kaikille avoimet pikkujoulut 5.11.2016

Hyvänolonklinikka, Helsinki

Japanissa pikkujoulun nimitys on Boonenkai. Juhlan erityisenä tarkoituksena on jättää vanha vuosi taakse ja unohtaa hetkeksi aivan kaikki vuoden aikana tapahtunut.

Yhdistyksemme järjestämään Boonenkaihin kuuluu:

Tervetulotarjoilu

Alkutarjoiluna boolia tai mehua, sekä vihreää teetä ja kahvia.

Puheenjohtajan tervehdys

Marko Karilahti

Luento Asahista

Noin tunnin kestävä esitelmä Asahista, suomalaisesta kehoon ja mieleen vaikuttavasta kokonaisvaltaisesta terveysliikuntamenetelmästä. Aiheesta meille luennoi Asahi-Ykä.  Yrjö Mähönen on ikinuori 68-vuotias eläkeläinen, sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri ja yksi Asahi-menetelmän kehittäjistä.  Meillä on siis ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan ja hieman jo harjoittamaankin Asahia alan pioneerin kanssa.

Buffet

Ruokaa nautimme Buffet-tyyliin. Pöydässä on erilaista pikkupurtavaa ja monipuolisia makuja, joten siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain mieluista. Palanpainikkeeksi tarjolla on puna- ja valkoviiniä, sekä alkoholittomat vaihtoehdot; mehut ja vichyt. Lisäksi mansikkakermakakkua, joka on erityisesti japanilainen Boonenkai-tapa. Kakussa korostuvat joulun värit, lumen valkoinen ja joulun punainen.

Piirros, jossa pyöreän pöydän ympärillä 8 ihmistä, pöydällä ruokia ja juomia.
Suolahuone

Illanvieton lomassa nuhanokilla, allergikoilla, astmaatikoilla tai muuten vaan kiinnostuneilla on mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi suolahuonetta. Suolahuone on luonnonmukainen ja rentouttava hoitomuoto. Hoitoa käytetään mm. hengitystie- ja iho-ongelmien hoidossa. Suolahoitoja on annettu suolakaivoksissa jo keskiajalta alkaen, jolloin munkit hoitivat sairaita hienontaen suolakiveä.

Illan jatkot

Halukkaiden yhteinen tonttuilu jatkuu kaupungin sykkeessä.

Ilmoittautumiset 

3.11. mennessä Karille, mieluiten tekstiviestillä.

Hinta

Jäseniltä 10 € ja ei-jäseniltä 15 €. Maksetaan paikan päällä käteisellä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, vaikka et olisikaan yhdistyksemme jäsen.