Henkireikiä – hoitoja, kokemista ja keskusteluja 28.10.2023

Usui Reiki Ryoho ry järjesti 28.10.2023 Tapanilan Terveyden Kehomieli Keskuksessa Henkireikiä nimisen tapahtuman. Sen ajatuksena ja päämääränä oli herättää eloon muutaman vuoden tauon jälkeen suositun hoitopäivien tradition. Tapahtuma oli niin kuin ennenkin, kaikille avoin ja ilmainen. Perinteen mukaan se oli toteutettu yhdistyksemme jäsenten, reikihoitajien, opettajien ja heidän läheistensä talkoovoimin. Tällä kertaa päivän ohjelmassa oli lyhyitä luentoja reikistä yleisesti, japanilaisesta kulttuurista sekä meditaatioharjoitus.

Kaikki halukkaat saivat kokea reikiä istuma-asennossa noin 15 minuutin hoitona. Hoidettavista huolehtivat 13 reikihoitajaa ja hoidon saivat 24 ihmistä. Heidän keskuudessaan oli sekä ensikertalaisia että sellaisia, joille reikihoito on jo hyvin tuttua. Kaikki tapahtuman osallistujat saivat mahdollisuuden rennosti seurustella ja jutustella keskenään. Herkullisten purtavien ja lämpimien juomien kera olikin hauskaa jakaa puolin ja toisin omakohtaisia kokemuksia reikihoitojen saamisesta ja antamisesta.

Henkireikiä tapahtuman vieraiden lähdettyä, kaikki reikihoitajat jäivät vielä keskustelemaan päivän kulusta. Tämä tapa päättää hauskaa päivää osoittautui erittäin hyödylliseksi. Kaikki olivat sitä mieltä, että reikihoitojen päivä oli onnistunut ja sen aikana oli korostunut, kuinka tärkeä ja tarpeellinen ihmisille edelleen on kosketushoito eli energiahoito kontaktissa – reikihoito!

Sydämellisesti kiitämme kaikkia Henkireikiä tapahtumaan osallistuneita vapaehtoisia talkoolaisia, yhdistyksemme jäseniä, reikiopettajia, reikihoitajia ja heidän läheisiä siitä, että perinteiseen japanilaiseen reikiin kuuluva perinne jatkuu! Kiitämme myös ihania vieraita, joita olimme saaneet kunnian ja ilon hoitaa!