Helsingin kauppatorin ranta mereltä. Monia aluksia, taustalla suurkirkko.

Discoristeily elokuun yössä 17.8.2018

Sinä ja ystäväsi olette lämpimästi tervetulleita yhdistyksen yhteiselle Helmiradion Discoristeilylle. SunLines yhtiön M/S Emma irtoaa Kauppatorin Linnalaiturista tasan klo 19.00, joten suosittelemme lämpimästi nousemaan alukseen, kun se vielä on laiturissa. Tunnelmaa voi tulla nostattamaan ja aperitiiveja nauttimaan jo klo 18.15 alkaen. Risteilyn hinta on 19e.

Virvokkeiden, rennon seuran, hienojen merimaisemien sekä 70- ja 80-luvun discomoovien ja groovien lisäksi laivalla on mahdollista nauttia runsas ja herkullinen Buffet-menuu 26 euron hintaan. Muista varata buffapaikkasi alakannelle. Ruokalipun ostettuasi laita Karille tekstari numeroon 050 341 3852. Pyrimme varaamaan yhteisiä pöytiä alakannelta.

Kauppatorille palaillaan noin klo 23.00, minkä jälkeen halukkaat voivat jatkaa mukavaa iltaa Helsingin kesäisessä yössä.

Huom! Risteily on omatoimimatka, joten muistathan varata paikkasi ja ruokailusi ajoissa linkistä www.sunlines.fi . Pelkkiä risteilylippuja saattaa olla vielä myynnissä laiturissa risteilypäivänä.

Lämpimästi tervetuloa risteilemään kanssamme!!