Reikipäivä Lahdessa 8.10.2011

EkoPlus+ Market ja luomucafé, Lahti

Tervetuloa viettämään kanssamme reikipäivää. Päivän aikana kuulemme infoja eri
hoitomuodoista ja ajatuksia teemalla Ravinto ja henkisyys, maistelemme smoothieta, raaka-suklaata sekä nautimme herkullista lohisoppaa. Halutessasi sinulla on
myös mahdollisuus tutustua EkoPlus+ Marketin valikoimiin: luomu- ja lähiruokiin,
luonnonkosmetiikkaan jne.

Ohjelma

13.00 Aloitus ja tervetuloa smoothie
13.30 Reiki –Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä, Sirpa-Liisa Heino
14.00 Aromaterapia – Tuoksuista voimaa, Marja Siviranta
14.30 Conquest – Kohottaa sekä kasvot että mielen, Pirjo Sollo
15.00 Ruokailu
16.00 Ravinto ja henkisyys, Aaro Löf
18.00 Raakasuklaan valmistus ja maistiaiset, Riikka Saira ja Teija Isomäki
18.45 Päivän päätös

Osallistumismaksu Usui Reiki Ryoho ry:n jäsenet 19 eur, muut 23 eur,
sis. ohjelma, smoothie, ruokailu, suklaamaistiaiset.
Maksu paikanpäällä käteisellä. Varaathan mahdollisuuksien mukaan tasarahan, kiitos.

Ilmoittautuminen sähköpostilla
Lisätiedot Sannalta

Tervetuloa!


Järjestää: Usui Reiki Ryoho ry ja EkoPlus+ Market ja Luomucafé


Yhdistyksemme vietti reikipäivää Lahdessa EkoPlus+Market ja Luomucafessa lauantaina 8.10.2011.

Iltapäivä alkoi omistajan Riikka Sairan tervetulotoivotuksella ja lempeän pehmeällä smoothiella, missä mm. luomu avocado ja appelsiini olivat herkullisessa kombinaatiossa kookoksen kanssa.

Seuraavaksi Kari sai extempore kiinnityksen  kertomaan alkuperäisestä japanilaisesta reikistä ja yhdistyksestämme. Kari selviytyi yllättävästä tehtävästään, omaan tapaansa, sujuvan varmasti.

Marja Siviranta kertoi meille aromaterapiasta ja kynät sauhuten kirjoitimme ylös vinkkejä millaisia hyvät aromaterapiaöljyt ovat ja miten niitä kannattaa käyttää. Saimme muistutuksen, että vedenmäärää tuoksulampussa kannattaa seurata silloin, kun kynttilä palaa. Sillä jos vesi haihtuu ja öljy pääsee palamaan lamppuun kiinni, ei sitä saa millään irti ja tuolloin lamppu jää vain kyseisen öljyn käyttöön.

Saimme myös tuoksutella näytteitä ja vinkkinä kaikille; appelsiini tuo iloa, virmajuuri on keventävä, laventeli rauhoittava iltaöljy ja greippiä kannattaa tuoksutella kevätväsymykseen, muutamia mainitakseni. Ja vielä muistutukseksi, eteerisiä öljyjä ei tule koskaan nauttia sisäisesti.

Tietoisku seurasi toistaan ja seuraavaksi Pirjo Sollo kertoi meille Conquest rentoutushieronta-kasvohoidosta. Tämä hoitomuoto auttaa turvotukseen, silmänympäristön ryppyihin, stressiin ja purentaongelmiin ja moneen muuhunkin vaivaan. Hoito on rentouttava ja kohottava luomuhoito, joka tehdään vaatteet päällä ja sen aikana voi vaikka nukkua.

Aivojemme sulatellessa jo saatua informaatiota, masumme saivat nauttia ihanan täyteläisen kermaisesta lohikeitosta, luomuruisleivästä ja -voista ja luomujäätelöstä, nam. Pääsimme myös kokeilemaan miltä maistuu paljon puhuttu pakurikääpätee ja aikaa jäi myös luomukaupan tarjonnan katsastamiseen ennen illan viimeistä luennoitsijaa.

Aaro Löf laittoi meidät tanssimaan esityksensä aluksi ja sitten saimme kuulla luennon aiheesta ravinto ja henkisyys, tai niin oli tarkoitus, mutta yleisön kysymykset ja kommentit ohjasivat aihetta enemmän ravinnon suuntaan.

Meille selvisi, että lehtivihreä vastaa koostumukseltaan vertamme ja on hyvä veren puhdistaja. Siispä vihersmoothie silloin tällöin auttaa puhdistamaan vertamme ja veressä asuu tietoisuutemme Aaro kertoi. Hän puhui myös raakaravinnosta ja luomuruoan puolesta ja kehui raakasuklaan terveellisyyttä ja herkullisuutta. Sitä me pääsimmekin maistelemaan päivän lopuksi, kun Riikka ja Teija maistattivat meillä tekemäänsä raakasuklaata ja Riikka myös näytti miten kyseistä herkkua valmistetaan.

Suut makeina ja hyvillä mielin lähdimme kohti Helsinkiä, reput täynnä arvokasta tietoa.

Kiitos Riikalle, Sannalle ja Teijalle, sekä kaikille luennoitsijoille!

Teksti: Birgitta