Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kekrin ajan perinteisen hoitamisen ilta

26.10.2024 @ 13:30 - 19:30

Free - 20€

Kuinka kutsua ihmisiä mukaan johonkin, millä ei oikein ole nimeä? Johonkin, minkä tiedämme olevan ikiaikaista ja totta mutta joka näyttäytyy meille kaikille hiukan eri tavoin? Kutsumme kuitenkin. Palauttamaan yhdessä muistia siitä, mitä olemuksesi ehkä jo tietääkin, siitä, miten täällä pohjoisessa on ennen vanhaan hoidettu. Haltioitumaan yhdessä rummun kannustaessa matkaan. Nostamaan luontoa lovesta. Yhdessä. Piirissä. Toisiimme tukeutuen.

Tervetuloa Kekrin ajan perinteisen hoitamisen iltapäivään ja iltaan lauantaina 26.10. Paikka on Kehomielikeskus Helsingin Tapanilassa, osoitteessa Päivöläntie 31. Kokoonnumme yhden jälkeen iltapäivällä, ja ohjelma alkaa klo 14. Luvassa on yhteinen meditaatio, kaksi keskustelevaa luentoa pohjoisen parantajaperinteestä ja sen jälkeen kolme ohjattua rumpumatkaa. Tilaisuus loppuu seitsemän aikaan tai pian sen jälkeen. Näissä hommissa aika ei aina mene ihan justiinsa.

Ohjaajina toimivat yhdistyksemme opettajat Päivi Hirvonen, Kaisu Sutinen ja Ilkka Westman, jotka ovat kolmen vuoden ajan opiskelleet rajahaltioina toimimista Johannes Setälä -instituutin pääopettajan, Susanna Lendieran, johdolla. Kolmessa vuodessa ei tule mestariksi, mutta mukaan on tarttunut oppia, jota haluamme jakaa kiinnostuneille.

Tämä tilaisuus on suunnattu vain yhdistyksemme jäsenille ja heidän ystävilleen. Jäsenille se on ilmainen, ystäville maksaa 20 euroa. Ilmoittautuminen Kaisu Sutiselle sähköpostilla kaisu.sutinen (at) gmail.com tai tekstarilla 040-5850623.

Tilaisuuden aikana yhdistys tarjoaa teetä ja pientä naposteltavaa ja pidämme taukoja, joiden aikana voit nauttia omia eväitä. Kehomielikeskuksessa on jääkaappi ja mikro eväiden säilyttämistä ja lämmittämistä varten.

Ja sitten vielä sananen sinulle, joka ajattelet, ettet voi osallistua, koska et omista rumpua. Voit. Tässä ei ole kyse yhteisrummutuksesta vaan ohjatusta matkasta, johon voit suhtautua aivan kuten reikiin: aloittelijan mielellä, ilman mitään tarvikkeita tai työkaluja.

Tilaisuus on päihteetön.

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.2024
Aika:
13:30 - 19:30
Hinta:
Free - 20€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Usui Reiki Ryoho ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Tapanilan Terveys, KehoMielikeskus
Päivöläntie 31
Helsinki,00730Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto