Henkiparannustyöpaja on siirretty myöhempää ajankohtaan. Edesautamme näin osaltamme koronaviruksen leviämisen hidastamista.

Tervetuloa tietoisuutta muuntavalle ja mahdollisesti muullakin tavoin transformatiiviselle matkalle henkiparantamisen maailmaan!

 

Henkiparannus työpaja

Joogakoulu Shanti, Helsinki, 28.3.2020

 
Anuirmeli Sallamo-Lavi
Anuirmeli Sallamo-Lavi
Aika

lauantai 28.3.2020 klo 10-12

Paikka

Joogakoulu Shanti, HoivaShanti
Runeberginkatu 43, 00100 Helsinki

Työpajan vetäjä

Anuirmeli Sallamo-Lavi

Osallistumismaksu

jäsenet: 20 euroa
ei-jäsenet: 50 euroa

Yksityisistunnot

60 euroa/30min

Anuirmeli lahjoittaa osan summasta hyväntekeväisyyteen.

Ilmoittautuminen ja maksu

työpajaan ja yksityisistuntoihin tekstarilla tai WhatsApp-viestillä Sannalle numeroon 040 912 7069.

Paikkoja rajoitetusti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muistathan peruuttaa, jos et pääsekään, jotta voimme tarjota paikkaasi jonossa oleville.

Vahvista ilmoittautumisesi työpajaan maksamalla osallistumismaksu viimeistään 20.3.2020 yhdistyksen tilille FI81 5723 0220 2108 63 / BIC: OKOYFIHH. Maksuun viestiksi: Henkiparannus ja osallistujan/osallistujien nimi.

Yksityisistunnot maksetaan paikan päällä käteisellä.

Ruokailu

Otathan omat eväät, päivän aikana n. ½ tunnin ruokatauko.

Työpajassa opetellaan henkiparantamista Steven Uptonin oppien mukaan, joten halutessaan osallistujien on helppo jatkaa myöhemmin Stevenin kursseilla, kun jo hallitsee metodin (Trance Healing according to Minister Steven Upton).

Uptonin henkiparannusmetodin perusteet on mahdollista oppia yhden päivän kuluessa oivallettuaan, että ihminen ei paranna, vaan parantajana toimiva meedio on pelkkä välikäsi. Kun tämän periaatteen hyväksyy ja ymmärtää, osaa sallia paitsi kulloinkin tarvittavan tilan (lue: sen, kuinka syvästi tai kevyesti tietoisuus muuntuu hoidettavan tarpeita vastaavaksi) myös parantavan energian virtaamisen lävitseen siihen mitenkään puuttumatta.

Työpajan jälkeen Anuirmeli tarjoaa mahdollisuutta yksityisistuntoon. Anuirmeli kuvaa istuntoa seuraavasti: ”Puolen tunnin selvänäköhetki, jonka kuluessa kerron paitsi aurasta pääsen yhteyteen henkilön auttajien ja oppaiden kanssa, joten kyse ei ole ns. perinteisestä meedioistunnosta, joskin toisinaan tule spontaanisti viestejä myös edesmenneiltä rakkailta.”

Anuirmelistä ja Steven Uptonista

Anuirmeli Sallamo-Lavi on kirjallisuuden suomentaja ja tietokirjailija, erilaisiin muuntuneisiin tietoisuudentiloihin tutustunut totuuden etsijä. Kouluttajana hän on työskennellyt lähinnä Suomen spiritualistisen seuran t yöpajoissa ja seminaareissa, joissa ”Henkiparantaminen Steven Uptonin mukaan” on ollut erityisen pidetty kurssi.

Anuirmelin kirjalliseen tuotantoon voit tutustua täällä.

Hänen omasta elämästään on julkaistu kirja nimeltään Matka yli ymmärryksen, jonka sisältökuvaukseen voit tutustua esim. täällä.

Spiritualistisen kirkon pappi, Minister Steven Upton ja Sallamo-Lavi ovat tunteneet toisensa yli kaksikymmentä vuotta ja työskennelleet yhdessä niin Englannissa kuin eri puolilla Suomeakin.

Steven Uptoniin voit tutustua Arthur Findlay collegen sivuilla tai Steven ja Stella Uptonin omalla kotisivulla.

Hengeltä - hengen kautta - hengelle.
Olemme tekemisissä intelligenssin kanssa.
Luottakaamme siihen.

Anuirmeli Sallamo-Lavi
Anuirmeli Sallamo-Lavi
Tervetuloa kaikki!

Takaisin sivun alkuun