Hoitojen päivä

Eheys-keskus, Malmi, Helsinki, 24.9.2016

Teksti: Marko Karilahti

Lauantaina 24.09.2016 pidettiin vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut Hoitojen päivä Helsingissä Malmilla Eheys –keskuksessa. Tänä vuonna oli totuttujen non-stop reikihoitojen lisäksi tarjolla myös akupunktiohoitoja, kehovyöhyketerapiaa sekä rumpumeditaatiota.

Ryhmähoito

Vierailijoita oli tänä vuonna lähes 70 henkeä ja jokainen sai reikihoidon tai jonkin muun valikoimissa olleista hoidoista. Vaikutti siltä, että vieraiden tämän vuotuinen teema oli jonkinlainen puhdistautuminen, koska ilon ja surun kyyneleitä virtasi hoitojen aikana.

Paikalle saapuneilta saimme yllättävää ja myönteistä palautetta lämpimästä ilmapiiristä jo ennen kuin he olivat saaneet ensimmäistäkään hoitoa. Myönteisen ja hyväksyvän ilmapiirin luomisen koemme tärkeäksi, jotta jokainen kokisi itsensä tervetulleeksi tapahtumiimme.

Kaikkien hoitajien varauslistat täyttyivät ja toivottavasti kaikki vieraat saivat juuri sen hoidon, joka oli heille sillä hetkellä tarpeen. Haluamme kiittää kaikki tänä vuonna Hoitojen päivään osallistuneita ja toivottaa ensi vuonna niin uudet kuin vanhatkin vierailijat tervetulleiksi.

Tarjoilut
Hoitopöytä

Takaisin sivun alkuun Takaisin » Menneet tapahtumat