Boonenkai eli japanilaistyyliset pikkujoulut

Hyvänolon klinikka, Helsinki, 8.11.2014

Boonenkai on japanilaisten iloinen juhla, jonka erityisenä tarkoituksena on jättää vanha vuosi taakse ja unohtaa hetkeksi aivan kaikki vuoden aikana tapahtunut.

Yhdistyksemme järjestämään Boonenkaihin kuuluu:
Tervetulotarjoilu

Alkutarjoiluna sakea, joka on japanilaista riisiviiniä, vihreää teetä ja kahvia. Lisäksi mansikkakermakakkua, joka on erityisesti japanilainen Boonenkai-tapa. Kakussa korostuvat joulun värit, lumen valkoinen ja joulun punainen.

Luento

Noin tunnin kestävä luento koskee varmasti meitä kaikkia, sillä vietämme sen parissa huomattavan osan elämäämme. Aiheena siis unet, ja niistä meille luennoi unien asiantuntija Anne Lindholm-Kärki, www.annelindholm-karki.fi/.

Coctail buffet

Ruokaa nautimme cocktail-tyyliin. Pöydässä on erilaista pikkupurtavaa ja monipuolisia makuja, joten siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain herkuteltavaa. Palanpainikkeeksi on tarjolla sakea, puna- ja valkoviiniä, sekä tietenkin alkoholittomat vaihtoehdot, mehut ja vichyt. Lisäksi tarjolla on kahvia, teetä ja tietenkin lisää kakkua!

Arvonta

Tilaisuudessa järjestetään Boonenkai-arvonta, johon voivat osallistua kaikki paikalla olevat.

Pikkujoulut
Suolahuone

Illanvieton lomassa nuhanokilla, allergikoilla, astmaatikoilla tai muuten vaan kiinnostuneilla on mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi suolahuonetta. Suolahuone on luonnonmukainen ja rentouttava hoitomuoto. Hoitoa käytetään mm. hengitystieja iho-ongelmien hoidossa. Suolahoitoja on annettu suolakaivoksissa jo keskiajalta alkaen, jolloin munkit hoitivat sairaita hienontaen suolakiveä.

Illan jatkot

Perinteisesti halukkaiden tonttuilu jatkuu illan, yön tai aamuyön tunneille yhteisesti valitussa jatkopaikassa.

Ilmoittautumiset

Karille 5.11. mennessä.

Hinta

Jäseniltä 15€, ei-jäseniltä 20€. Maksu paikan päällä käteisellä.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan illasta!

Takaisin sivun alkuun Takaisin » Menneet tapahtumat